ϟSaRaNGi IrEoLKkA?.










Assalammualaikum
Friday, 24 May 2013 | 09:08 | 0 Students
Once again.. Yu forgot password blog Yuyu yang applemerah98 tu.. ya allah..sedihnya.Tapi tak mengapa,Yuyu buat baru lagi... penmatatirus. kali ni, Yuyu sudah salin bulat-bulan emel n password nya ni blog dalam buku.Harap-harap tak hilang.
Well, sekarang cuti 2 minggu.Boleh lah Yuyu puas-puas menghambur dalam dunia sastera ni.Boleh aktif semula setelah sekian lama tatabahasa jadi berkarat.Kasi generous balik otak.Sekarang cakap pun tak laju.Perkataan tersekat-sekat tak macam dulu.Ini lah yang perlu sangat diperbaiki ni..Tu lah Yuyu... kalau cakap main hentam.Then lama-lama jadi kebiasaan.Uish.. cuba la kau cakap bertamadun sikit Yu.. jadi ok-ok jugak bahasa mu balik.Ni endak, main peras saja dia.Kau nampak ni sekarang cara si Yuyu bercakap di postnya,macam orang lepas dari kandang dak tau hala tuju.Dasar.Ok lah,ni first post kan,so Yu taknak borak panjang-panjang.Kang tak pasal-pasal melepuh bibir ni.Mau update template biar cute sikit macam orangnya (payung sikit ehh... perasann) Assalammualaikum :)




Newer Post