ϟSaRaNGi IrEoLKkA?.










I found new way !
Saturday, 25 May 2013 | 11:28 | 0 Students
Assalammualaikum

Yuyu tadi berfikir lama jugak lah bagi mencari cara baru untuk melepas perasaan selain daripada guna kaedah tulisan.Bukan apa Yuyu takmau guna kaedah tulisan,cumanya memenatkan jari kan??then,macammana kalau masaalah kita tu panjang berjela,orang pening tangan kita kering... Huish,,usah kalau macam tu.. so,asyik Yuyu fikir punya fikir... Yuyu dapat ! Yuyu buka recorder,then test-test nyanyi lagu yang amat menyentuh perasaan Yuyu dengan lirik dia tu.Sekaligus meng-vanish (uii,adakah word begitu? ) kutu-kutu hitam yang acapkali mengganggu pemikiran Yuyu tu.And guess what? cara tu berhasil.Tapi,Yuyu taknak kongsi sendiri-sendiri..Yuyu upload pergi laman web soundcloud.Yuyu kan ada akaun dekat situ.
Even suara tak sedap,rembat melalak jugak.Apa aku fikir,aku punya akaun..Bukan ada orang nak dengar pun..
Tapi,kalau ada juga yang terlampau baik hati mau donor telinga dia untuk dengar dendangan merdu (merdu la sangat) dari Yuyu ni,boleh pergi https://soundcloud.com/yuyubelle/i_love_you_cover_scarletletter .
Bagi sesiapa yang ada account soundcloud jugak,jemput lah follow Yuyu..Nanti Yuyu follback ..Janji..!
hikhik...

Ok lah.. Yuyu akhiri Yuyu punya potpet di sini jak la ya?malas mau cakap panjang-panjang.No faedah.Haha ! Alright.. ASSALAMMUALAIKUM ! hahaa~




Older Post Newer Post