ϟSaRaNGi IrEoLKkA?.










Cadangan asal digubah
Wednesday, 29 May 2013 | 04:54 | 0 Students
Assalammualaikum...
Yuyu here !! hahaa... okeh,ada kan yang Yuyu cakap Yuyu nak buat cerita berdasarkan lagu forever and always tu.Tapi,yuyu rasa tak jadilah..Nanti lah tu..diundur dulu.Sekarang,Yuyu ingat,Yuyu nak buat cerita fantasi pulak.Tajuknya,The Mystery of Sparkle.Somjust wait and read nanti...
Insyaallah,kali ni cerita tu tak tergantung.Doakan supaya otak Yu tak kondem dipertengahan jalan.Tapi kan,Yu ingat macam otak Yu ni kembali beku.What must Yu do ni??
Tapi,itu bukan penghalang! Yu tahu kemampuan Yu..! penulisan never get down.So,imposible if i cant clear back dust yang menyemakkan daya pemikiran Yu..
Yu mahu jadi budak sastera,not aliran SAINS! dan itu adalah muktamad ! biarlah apa orang cakap,Yu tak peduli.Apa yang Yu mau capai,Yu mesti berusaha dapatkannya sehinggalah di titisan darah yang terakhir !!
You can do it Yuyu ! jeongmal can !
Yuyu Fighting !
tapi sebelum tu,ada tugas yang Yuyu perlu bereskan.And,Yu akan pastikan tiada yang bakal tertangguh-tangguh lagi lepas ni..Insyaallah !

Yuyu mau buang sifat pemalas Yu.. Yu dakmau jadi macam gini lagi..Yu rasa Yu tersangat-sangatlah bodoh sudah sekarang.Macam layak diletak dikelas hujung sudah Yu ni Yu rasa..
Berhari-hari Yu kerja keras agar dapat perbaiki semula BM Yu.. baca novel ft cerpen tak sudah..
Hari-hari sampai tak makan.Kunci bilik sanggup ! berpanas sanggup ! Yu kan mahu selesaikan dulu tugasan Yu tu.. then lepas ni.... SASTERA im coming..
Yu takmau diganggu time buat tugasan ni.Yu perlu tenang.Supaya dak broken.
And at last.. tugasan ni sudah hampir siap.Malam ni,siaplah... then, baru Yu akan sungguh-sungguh sudah menuju kearah bidang sastera.Cuma minggu ni Yu ada sebab holiday next week,time for kerja kursus..Semua hal sekolah sudah.So,i must work hard,fighting in this week.No lepak-lepak..no free-free time..

Okelah..sampai sini sahajalah bebel Yu..Mahu segera siapkan tugasan.Insyaallah ada masa Yu update lagi.
Assalammualaikum and Anyeong Gasaeyo ! :D




Older Post Newer Post