ϟSaRaNGi IrEoLKkA?.










Lelaki senang cair?
Friday, 31 May 2013 | 12:35 | 0 Students
Assalammualaikum.
Hahaa.. dah 3.24 'a.m' ,masih belum tidur nampak Yuyu....Tahan betul bergadang.By the way,oleh kerana ada banyak masa terbiar begitu sahaja,Yuyu ingat nak bincang tentang sesuatu.Pasal Yuyu punya pengalaman.

Kenapa eh,lelaki cepat sangat jatuh cinta kalau perempuan tu layan dia baik-baik,guna bahasa elok,lembut je dengan dia,takde keras-keras maki hamun semua,buat-buat lawak.. terus diorang akan jadi sweet gitu?
Yu pun taktau kenapa dan apa sebabnya mereka bole jadi selembut itu.Padahal,kalau diingat hati perempuan ni lagi senang melt kan?Maybe betul lah apa yang Yu selalu baca selama ni.
Lelaki gunakan istilah berkawan sebagai suatu permulaan walaubagaimanapun wanita menggunakan istilah berkawan hanya untuk mengakhiri sesuatu perhubungan.Amat bertentangan kan?susahlah begini.Yu bukan apa,cuma memang sifat semula jadi Yu.Tapi,selalunya kalau dalam teks Yu tak berkelakuan seperti yang Yu sebut dekat atas tu.Yu agar kasar sikit.Bajet berani kan?sebab bukannya diorang boleh jumpa Yu pun.
Terus teranglah kan,Yu dalam kehidupan sebenar agak 'naive' .Lambat pickup tentang sesuatu perkara tu.Kalau teks senanglah,boleh fikir dua tiga kali tentang apa sebenarnya maksud seseorang tu.Tapi kalau spontan?nak fikir? buang masa engkau ! kena kutuk lagi 'budak dungu' or dikata 'mengkhayal' .
Yu memang jenis lambat pickup,cakap lampas,suka layan orang bercakap,suka buat lawak and kekadang Yu cakap memang lembut.Yu bukan apa takmau garang sedikit.Cuma kalau Yu saja buat-buat,nanti mesti tembelang pecah jua.Yu senyumlah,ketawa lah..Tak boleh tahan betul

So oke,berbalik pada topik.Korang pun rasa begitu jugak ke girls?ihh,kalau begitu susahlah jadi lelaki tu kan?tapi dalam pada waktu yang sama,Yu ada dapat satu knowledge yg hairan jugaklah.Kenapa lelaki boleh jadi begini,boleh jadi begitu.Then Yu conclud kan as, diorang ni memang boleh fallen if kita baik dengan diorang.Simplenya kan?Tapi takpa..Kita ikut dahulu permainan mereka.Yu ada nak buat test lain lagi actualy.And test kali ni,berjalan lancar dan membuahkan hasil.Oklah,,tetiba macam ngantuk pulak.Ayat pun sasau dah ni......Ok lah...see you lain kali.Good Night.Chalja ! Assalammualaikum.. :)




Older Post Newer Post