ϟSaRaNGi IrEoLKkA?.










Selamat Hari Raya
Friday, 2 August 2013 | 05:40 | 0 Students
Assalammualaikum

Dah lama Yu tak post dekat blog Yu ni kan? dah bersarang penyingat dahh (bukan main kau bersarang penyingat) . Okeh,5 hari lagi hari raya kan? so,apa cite korang?? dah beli kelengkapan raya? ewah engko,syok giler bila bab raya.tapi puasa cukup kah sebulan?dalam hepi sebab nak sambut raya ni,seriously, Yu ada lah jugak sedih sikit sebab nak tinggalkan bulan ramadhan ni.Well,it is once in a year.Sedih jugak kalau-kalau ni ramadhan terakhir.But,anyway.. Yu tetap berdoa agar umur masih dipanjangkan.Jadi,Yu boleh sambut ramadhan untuk tahun berikutnya lagi.

Bila cerita bab raya ni kan,mesti rakan-rakan kita akan bagi kad raya dekat kita kan? Lumrah lah katakan. Yu pun ingat nak post kad raya jugak untuk kawan Yu yang berada di Sandakan.Nama dia Hidayu.Dia merupakan rakan facebook,blogger dan juga twitter Yu.Dekat alam maya ni,dialah yang paling rapat dengan Yu. Bila post kad raya ni,mesti exited gila nak reka ayat yang paling best kan?Tapi ada jugak orang,hentam keromo je ayat yang ada dalam kad raya tu.Tak kreatif langsung.Kalau Yu lah kan,Yu nak reka ayat dari Yu sendiri bila post kad raya,jadi ianya luhur dari hati.Ya tak? angguk je,jangan geleng.
So,korang macammana?adakah berpemikiran macam Yu jugak atau tidakk??hehee...




Older Post Newer Post